Assetmanagement en GBI

Bijeenkomst Assetmanagement en GBI

Op een prachtige locatie in de gemeente Stichtse Vecht heeft de GVAG samen met Antea Group een bijeenkomst georganiseerd over Assetmanagement en GBI. Hoe doe je dat nu? Welke processen komen eraan te pas en hoe richt je die in? Piet Smid van de gemeente Súdwest-Fryslận gaf in een boeiende presentatie een korte toelichting op hoe ze dat nu in hun gemeente doen: de principes en het proces van Assetmanagement.

De norm als basis

Na deze presentatie nam Teus van den Broek van Antea de aanwezigen mee in de wereld van data en hoe je dit in GBI kunt toepassen. Wat heb je nodig en wat kun je achterwege laten ? Na zijn presentatie werden de aanwezigen in groepen verdeeld om samen na te denken over de praktische toepasbaarheid. Hier kwamen boeiende ideeën en onderwerpen uit die door Antea worden meegenomen in de verdere ontwikkeling van de software.