Even voorstellen – Nieuwe communicatieadviseur

Als geboren en getogen Groningse ben ik afgelopen zomer, na 14 jaar in Rotterdam te hebben gewoond, met mijn gezin neergestreken in het dorp Winsum (Gr). Ik heb hiervoor ruim 8 jaar als communicatieadviseur bij een grote woningcorporatie in Rotterdam gewerkt.

Mijn eerste ontmoeting met leden van de GVAG en gebruikers van GBI-software was bij de vakbroederbijeenkomst riolering in Joure. Een echte vuurdoop kan ik wel stellen! Interessant om te zien hoe mensen zo bevlogen over hun, voor mij compleet nieuw, vak kunnen praten. Sinds 1 november werk ik als communicatieadviseur bij de GVAG dus ik mag nog veel meer van dit soort bijeenkomsten meemaken. Bé de Winter heeft vanaf januari minder uren beschikbaar voor de GVAG en hij zal vooral als adviseur richting het bestuur van de GVAG blijven opereren.

In februari staan alle verschillende themagroepen alweer op de agenda en ook is er natuurlijk 17 maart de GBIdag. Daarnaast zijn we een tweetal vakbroederbijeenkomsten aan het plannen dus ik kom de meesten van jullie vast op korte termijn tegen!

Tot snel!

Liesbeth Mingardo – Tillema
LinkedIn
Twitter: @mingardotillema