Gemeente Leudal lid van de GVAG

De gemeente Leudal (ruim 36.000 inwoners en bijna 16.490 ha groot) is per 14 juli 2015 lid geworden van onze gebruikersvereniging. Het belang om met elkaar als GBI gebruikers een sterke gesprekspartner te zijn van het bedrijf Antea Group wordt daarmee wederom onderschreven.
Ook de gemeente Leudal ziet de toegevoegde waarde van de GVAG en heeft aangegeven ook actief haar bijdrage te willen leveren aan onze gebruikersvereniging. De gemeente Leudal is overgestapt van Arcadis en is onder leiding van Bas Majolée bezig met de implementatie van GBI. De GVAG wenst ze veel succes bij het gebruik ervan.

Een aantal andere gemeenten overwegen op dit moment ook een lidmaatschap, waardoor onze vereniging wellicht een nog steviger positie kan innemen. Samen zijn we sterk, samen vormen we de meest invloedrijke gebruikersvereniging van Nederland.