Projectteam Wishes: aanmelden voor Field-export en Synchronisatie

Het volgende onderwerp voor projectteam Wishes is bekend: Field-export en Synchronisatie. We gaan kijken naar het proces van Field-exports en Synchronisatie en denken na over het intuïtiever maken van Field-exports. Maar ook het terug lezen van de exports wordt onder de loep genomen.

De samenstelling van het projectteam verandert per thema. Dit betekent dat we continue op zoek zijn naar enthousiaste leden om deel te nemen. In de opdrachtspecificatie staat beschreven wat er van je verwacht wordt. Per thema kun je uitgaan van een tijdsbesteding van ongeveer 3 afspraken (prioriteren, ontwerpen en accepteren) van een dagdeel en 2 Skype afspraken (reviews) van een uur. 24 april is de eerste bijeenkomst voor Field-export en Synchronisatie in Almere.

Alle leden van de GVAG kunnen zich inschrijven voor de pool om Whishes over specifieke thema’s te prioriteren. Een interessante mogelijkheid om mee te denken met nieuwe ontwikkelingen. Wil je een Wish melden, dan kan dat altijd via de helpdesk van GBIservices.

Wil je meer weten of je aanmelden voor het thema Field-export en Synchronisatie, stuur dan een e-mail naar l.hof@gvag.nl